Πε. Μαρ 28th, 2024

ΟΕΒΕ Κορινθίας: ”Δεν θα σας παραδώσουμε τα κλειδιά των επιχειρήσεων μας” – Προκλητικές οι δηλώσεις Γεωργιάδη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οι προκλητικές δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης (;), που ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε με το γνωστό ειρωνικό και ανοίκειο τρόπο του,  τους επαγγελματίες της εστίασης να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους, αν δεν είναι ικανοποιημένοι από τα μέτρα ενίσχυσης (;) που έχει λάβει η κυβέρνηση  μέχρι τώρα, θα ήταν αστείες αν δεν ήταν τόσο προκλητικές.

Καλούμε τον Υπουργό να ανακαλέσει άμεσα τα λεγόμενά του –τα οποία με ανάρτησή του σε λογαριασμό του σε κοινωνικά δίκτυα επιβεβαίωσε και μάλιστα επιχαίρει γι΄ αυτό!-. Οι επαγγελματίες, και ιδιαίτερα του κλάδου της εστίασης, βιώνουν πρωτόγνωρη καταστροφή και η μόνη υπεύθυνη στάση από την πλευρά της κυβέρνησης και μάλιστα κορυφαίων υπουργών της δεν μπορεί παρά να είναι ο σεβασμός και η με κάθε τρόπο ενίσχυση της προοπτικής να μείνουν οι επιχειρήσεις και οι θέσεις εργασίας που αυτές διατηρούν ανοιχτές!

Όχι η αλαζονεία και η χλεύη! Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι κ. Γεωργιάδη! Δεν θα σας παραδώσουμε τα κλειδιά των επιχειρήσεων μας, για να τα παραδώσετε στις κάθε λογής μεγαλοεταιρείες! Θα μείνουμε όρθιοι και θα είμαστε απέναντι στις λογικές που εκφράζετε!

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ                             ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ