Σα. Απρ 20th, 2024

Οι δύο επικρατέστεροι Αξιωματικοί για την “ηλεκτρική καρέκλα” του Αττικάρχη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οι δύο επικρατέστεροι Αξιωματικοί για την “ηλεκτρική καρέκλα” του Αττικάρχη

Η επιλογή του Αξιωματικού που θα καθίσει στην “ηλεκτρική καρέκλα” του Αττικάρχη φαίνεται πως είναι μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις για τις φετινές κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή τη στιγμή ο Αξιωματικός που φαίνεται να επικρατεί είναι ο Υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης. Πρόκειται για τον σημερινό Διοικητή της Γενικής Διεύθυνσης Επισήμων.

Εχει διανύσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του σε Υπηρεσίες της Τροχαίας. Υπηρεσιακοί κύκλοι επισημαίνουν στο Policenet.gr ότι πρόκειται για έναν από τους ικανότερους Αξιωματικούς που διαθέτει σήμερα το Σώμα. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως πρόκειται για ήρεμη δύναμη, που ξέρει να συνεργάζεται και να λειτουργεί υπό δύσκολες συνθήκες. Θα είναι τεράστια τύχη για την ταλαιπωρημένη ΓΑΔΑ αν τελικα διοικηθεί από έναν τετοιο Αξιωματικό.

Ένας ακόμα Αξιωματικός που ακούγεται για τη θέση του Γαδάρχη είναι ο Υποστράτηγος Σπύρος Σκλάβος, ο οποίος σήμερα έχει υπο την ευθύνη του τις φυλακές της Χώρας. Έχοντας περάσει από την Κόρινθο αλλά και από νευραλγικές Υπηρεσίες των Επισήμων, θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος και με … “γερό στομάχι”.

Υπηρεσιακοί παράγοντες μας πληροφορούν πάντως ότι υπάρχουν δύο ακόμα ανώτατοι Αξιωματικοί που ζητούν να τοποθετηθούν στη συγκεκριμένη θέση. Οπότε τίποτα δεν έχει “κλειδώσει” ακόμα.

www.policenet.gr