Πε. Απρ 25th, 2024

Οι πρώτες κουβέντες για το άνοιγμα των γυμναστηρίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Mετά από έξι μήνες η εστίαση άνοιξε και ήδη έχει ξεκινήσει ο κόσμος να κυκλοφορεί, με σκοπό να πιει έναν καφέ και να απολαύσει την παρέα των φίλων του. Τι θα συμβεί, όμως, με τα γυμναστήρια;

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας debater.gr σχεδιάζεται ένα πρόγραμμα στήριξης μέσω ΕΣΠΑ που θα αφορά τους επιχειρηματίες που έχουν γυμναστήρια.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατανοεί τους ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων και πως θα έχουν ειδική μεταχείριση καθώς έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά λόγω της πανδημίας.

Η εστίαση θα είναι αυτή που “ανοίξει” τον δρόμο και για τα γυμναστήρια και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, ανέφερε στον ANT1:

“Να περιμένουμε να ανοίξει η εστίαση, να δούμε το θέμα της διασποράς. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διασπορά, θα το περιμένουμε από τους επιστήμονες, που αυτήν τη στιγμή έχουν το νου της στο άνοιγμα της Δευτέρας”.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά ανέφερε πως δεν αποκλείεται σε περίπου 10 μέρες να ανοίξουν οι χώροι γυμναστικής αφού προχωρούν τόσο οι εμβολιασμοί όσο και τα self test.