Τε. Απρ 24th, 2024

Ολοκληρωμένο δίκτυο παιδικών χαρών Δήμου Βέλου – Βόχας (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ολοκληρωμένο δίκτυο παιδικών χαρών Δήμου Βέλου  Βόχας.

Σύνολο : 13 παιδικές χαρές.

Χρηματοδότηση: ΄Ιδιοι Πόροι (5) Φιλόδημος (7) Σύμπραξη – Αποδοχή δωρεάς ιδιώτη (1)

Στόχος:  Νέοι – πιστοποιημένοι – ασφαλείς χώροι παιχνιδιού και αναψυχής για το σύνολο των παιδιών και των οικογενειών του Δήμου μας

Όταν ένας Δήμος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιεί στους δημότες του την δημιουργία και λειτουργία νέων , σύγχρονων παιδικών χαρών σε όλο το δήμο, τότε σίγουρα έχει αγγίξει μια πτυχή του κοινωνικού προσώπου που οφείλει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο δήμος Βέλου Βόχας απαριθμεί πλέον 13 παιδικές χαρές σε όλο το δήμο, οι οποίες υλοποιήθηκαν μέσα από το πρόγραμμα ΦΙΙΛΟΔΗΜΟΣ, αλλά και από ιδίους πόρους του Δήμου. Διαμορφώσαμε σε κάθε γωνιά του δήμου, όπου ακούγονται παιδικές φωνές , χώρους αναψυχής , χώρους ασφαλείς, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, χώρους συνάντησης και συναναστροφής των παιδιών μας, από την βρεφική τους ηλικία μέχρι και τα πρώτα τους σχολικά έτη.

Κάθε φορά που ολοκληρώναμε μια παιδική χαρά ήμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς διότι ξέραμε πως προσφέραμε χώρους στην κοινωνία, στους γονείς και στα παιδιά τους. Δίναμε χώρους για να ακουστούν μόνο παιδικά χαμόγελα , γνωρίζοντας την ανακούφιση των γονέων για την εξεύρεση ενός περιβάλλοντος ασφαλούς και παραγωγικού για την ψυχαγωγία των παιδιών τους.

Δίναμε χώρους για να ακουστούν μόνο παιδικά χαμόγελα , γνωρίζοντας την ανακούφιση των γονέων για την εξεύρεση ενός περιβάλλοντος ασφαλούς και παραγωγικού για την ψυχαγωγία των παιδιών τους.

Παραδίδουμε όλες τις παιδικές χαρές στους συμπολίτες μας , δημιουργούμε έναν σύγχρονο δήμο, βάζοντας ψηλά τον πήχη των στόχων μας.

Και συνεχίζουμε!!! Όλοι μαζί , αυτοδιοίκηση και πολίτες θα πρέπει να φροντίζουμε, να αγαπάμε, να θωρακίζουμε τους χώρους αυτούς με την υπευθυνότητά μας. Πρέπει να αγαπήσουμε κάθε γωνιά του δήμου μας και κάθε έργο γιατί είναι δικό μας, αφορά την ποιότητα της ζωής μας στα χρόνια που έρχονται. Και οι παιδικές χαρές είναι το σπίτι μας.

Και ως υπεύθυνοι πολίτες φροντίζουμε να διαφυλάττουμε την περιουσία μας και να θωρακίζουμε την ασφάλεια των παιδιών μας!