Πα. Μαρ 29th, 2024

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κορινθίας – Εγκρίθηκε η αναδιάρθρωση

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κορινθίας.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 19:00 της Δευτέρας (8/6) με κύριο αντικείμενο την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εγκρίθηκε το σχέδιο αναδιάρθρωσης για τη σεζόν 2020-21, για να επιβεβαιωθούν έτσι, όλα όσα είχαμε επισημάνει σε ρεπορτάζ στις 2 Ιουνίου.

Η Α’ Κατηγορία θα αποτελείται από 20 ομάδες, καθώς αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία και να ανέβουν από την Β’ οι Άγιοι Θεόδωροι, ο Ολυμπιακός Άσσου, ο Άρης Βοχαϊκού και ο Κύψελος. Αποφασίστηκε ακόμη το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε 2 ομίλους των 10 ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια.

Το πώς ακριβώς θα διαμορφωθούν οι όμιλοι θα αποφασιστεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. Επιπλέον, μετά το τέλος της κανονικής περιόδου θα γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ, χωρίς πάντως, ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει πόσες ομάδες θα πάρουν μέρος.

Ομοίως δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα από την Β’ Κατηγορία, που θα αποτελείται και πάλι από 16 ομάδες, με την άνοδο των Σπαθοβουνίου, Λυκοποριάς, ΑΟ Μαψού και Προοδευτικής Περιγιαλίου.

Κανονικά παραμένει η Γ’ Κατηγορία, που πιθανότατα θα αποτελείται από 10 ομάδες, καθώς όπως, έχουμε επισημάνει, αναμένονται και νέες συμμετοχές. Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορινθίας για τις αποφάσεις του σημερινού Δ.Σ. αναμένεται να εκδοθεί την Τρίτη (9/6).

www.stisentra.gr