Πε. Απρ 18th, 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται… ταινία!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον ο υπ’ αριθμόν ένα παίκτης σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό σκέφτηκε και η Disney που θα μεταφέρει τη ζωή του δημοφιλή αθλητή στη μεγάλη οθόνη. Οι παραγωγοί μάλιστα του φιλμ φαίνεται να δίνουν στην ταινία το ψευδώνυμο του σταρ, Greek Freak.

To « Greek Freak» θα είναι μια δραματική αθλητική βιογραφία που θα ακολουθεί την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η πίστη, η αποφασιστικότητα και ο γερός δεσμός της οικογένειας για μια καλύτερη ζωή, θα σκηνοθετηθεί από τον Akin Omotoso (Blood Diamond). Στο σενάριο θα βρούμε τον Arash Amel (A Private War).

Η ταινία βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, στο στάδιο της ανακοίνωσης. Αυτή την περίοδο αναζητείται ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον σταρ. Οι υπεύθυνοι έχουν ρίξει το  βάρος τους ώστε να βρουν τον ηθοποιό που θα φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα χαρακτηριστικά του σούπερ σταρ.

O σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ιστορία του σε εμπνέει, είναι μια οικογενειακή αφήγηση. Μια πραγματικά συναισθηματική ιστορία που όταν διάβασα το σενάριο, έκλαψα. Οι θεατές μπορούν να προσμένουν κάτι πολύ καλό».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκτός από τα παρκέ του μπάσκετ, ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον κινηματογράφο. Θα τα καταφέρει άραγε;

Πηγή: maxmag.gr