Πε. Απρ 25th, 2024

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκε απόψε στην κατάμεστη αίθουσα του Alkyon Resort Hotel & Spa η ετήσια εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών του δήμου Βέλου-Βόχας, στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού ο δήμος Βέλου-Βόχας και το ΝΠΔΔ “Ανέλιξη”. Η Πρόεδρος της “Ανέλιξης” Μαρια Καλλιρη στον σύντομο χαιρετισμό της, καλωσόρισε τους παριστάμενους, μαθητές, γονείς και συγγενείς των μαθητών αλλά αρκετούς εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς τους νέους που ήταν και τα τιμώμενα πρόσωπα.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος ο οποίος μετά το σύντομο χαιρετισμό του ξεκίνησε τις απονομές. Αρχικά τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν στα παιδιά που πέτυχαν πάνω από 18.000 μόρια και τα οποία το ΝΠΔΔ “Ανέλιξη” τα βραβεύει με το ποσό των 500€, το κάθε ένα.
Οι πέντε διακριθείσες, όλες κορίτσια, βραβεύτηκαν με τη σειρά, εκτός από τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας, από τους βουλευτές του νομού Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη και Γιώργο Ψυχογιό και τους αντιπεριφερειάρχες Αθηνά Κόρκα και Χάρη Βυτινιώτη, οι οποίοι όλοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.
Στη συνέχεια βραβεύσεις και σύντομους χαιρετισμούς πραγματοποίησαν η πρ. βουλεύτρια Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης δήμου Βέλου-Βόχας Θανάσης Μανάβης οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Τρωγάδης, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Θοδωρής Ράπτης και Ανδρέας Σιάχος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Σδράλης, καθώς και αρκετοί από τους παριστάμενους Δημοτικούς Συμβούλους.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τραγούδια και ζωντανή μουσική από παιδιά των Λυκείων Ζευγολατιού, Βραχατίου και Βέλου