Πε. Μαρ 28th, 2024

Ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συνεχίζει τις συναντήσεις

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνεχίζει τις επαφές με αυτοδιοικητικούς, φορείς και πολίτες ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να ενημερωθεί για σημαντικά ζητήματα και να προετοιμαστεί, ενόψει της ανάληψης των νέων καθηκόντων του από 1 Σεπτεμβρίου 2019.

Το βράδυ της Δευτέρας, 24 Ιουνίου, ο Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε στην Τρίπολη, στο παλιό Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε -μεταξύ άλλων- με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη και Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο, με τους οποίους συζήτησαν για τη συνεργασία τους σε θέματα που αφορούν τις περιοχές τους.

Ο Παναγιώτης Νίκας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αρκαδία, συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Αμεα Πελοποννήσου Νίκο Καραλή, καθώς και με μέλη του Δ.Σ. και συζήτησαν θέματα ενδιαφέροντος του Συλλόγου των Αμέα και τους τρόπους που μπορεί η νέα Περιφερειακή Αρχή να συμπαρασταθεί στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Μετά από τις συναντήσεις που είχε στην Τρίπολη, ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους. Αναφέρθηκε στην ανάγκη διοικητικής αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τόνισε -και πάλι- ότι με τη νέα Περιφερειακή Αρχή θα υπάρξει ορθολογική αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων με συγκεκριμένο πρόγραμμα και σχεδιασμό. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις δεκάδες Προγραμματικές Συμβάσεις που εισάγονται προς ψήφιση στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο και έκανε σαφές ότι αυτές θα επαναξιολογηθούν ως προς το πόσο εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.