Πε. Απρ 25th, 2024

Ο Νίκος Βατόπουλος παρουσιάζει το νέο βιβλίο του με τίτλο «Όπου και να ταξιδέψω. Περπατώντας σε 24 πόλεις»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Tο βιβλιοπωλείο «ΚΙΒΩΤΟΣ» φιλοξενεί τον Νίκο Βατόπουλο όπου θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Όπου και να ταξιδέψω. Περπατώντας σε 24 πόλεις»

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Βατόπουλος με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ», θα βρεθεί στην πόλη της Κορίνθου το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η αρχιτέκτονας Δέσποινα Δεληγιάννη και ο Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεώργιος Σαμώνης.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Κίμωνας Τρουπής. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Τίφανυ Δανιήλ. Θα ακολουθήσει προβολή ψηφιακού υλικού. Ο Νίκος Βατόπουλος θα μιλήσει για το βιβλίο του, θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα.

O Νίκος Βατόπουλος, περιηγητής στον τόπο του, περιλαμβάνει και την Κόρινθο στο νέο του βιβλίο «Όπου και να ταξιδέψω. Περπατώντας σε 24 πόλεις».

Ο ίδιος λέει για τη δουλειά του: «Από ένα απλό σπίτι σε μια συνοικία ως ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, από μία μισοσβησμένη αγιογραφία ως το περίγραμμα ενός αιωνόβιου δέντρου, και από την ατμόσφαιρα ενός παλιού καφενείου ως την αυλή ενός σχολείου, η Ελλάδα έστελνε διαρκώς σήματα. Υπήρχε μια συνέχεια και εγώ απλώς ακολουθούσα μια πορεία».