Πε. Μαρ 28th, 2024

Ο πολιτικός που δώρισε στον Δήμο Κορίνθου το στάδιο… και ούτε ένα ευχαριστώ! (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εκλογές έρχονται στις 25 Ιανουαρίου και όπως και να το κάνουμε σε πολλούς από εμάς μας έρχονται στο μυαλό ιστορίες προεκλογικής… τρέλας. Σε κάθε περιοχή άλλωστε, υπήρχε και ένας υποψήφιος που τα έλεγε λίγο διαφορετικά και που οι ομιλίες του είχαν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Στην Κορινθία ο αρχηγός κόμματος που ξεσήκωνε τους πάντες με τις ατάκες του και που μνημονεύεται από γενιά σε γενιά ήταν ο Γιάννης Τσαμαντάς, του οποίου οι ομιλίες ήταν το λιγότερο απολαυστικές, με τον κόσμο να γεμίζει τις πλατείες για να τον ακούσει. Ο Γιάννης Τσαμαντάς δώρισε στο Δήμο Κορινθίων δεκάδες στρέμματα για να γίνει το Δημοτικό Στάδιο, και ούτε μία αναφορά στο όνομά του απο το Δήμο Κορινθίων.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Ριζικής Αλλαγής, έχει πει μυθικές ατάκες. Σε μία συγκέντρωση σε ορεινή Κορινθία του είχαν ζητήσει θάλασσα και αυτός χωρίς δισταγμό είχε πει «θα σας φέρω και θάλασσα».

Ο Γιάννης Τσαμαντάς, όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, είχαν και έχουν την δική τους χάρη. Τουλάχιστον αυτοί είναι αυθεντικοί, σε σχέση με το πολιτικό σκηνικό που υπάρχει.