Σα. Απρ 20th, 2024

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου θα φιλοξενήσουν το Βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου θα φιλοξενήσουν το διήμερο 7-8/3/2020 στις εγκαταστάσεις τους , το Βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα αγοριών και κοριτσιών κάτω των 16 και κάτω των 12 ετών αντίστοιχα.

Το τουρνουά πραγματοποιείται υπο την αιγίδα της ΣΤ΄ Ένωσης και θα συμμετάσχουν αθλητές από το σύνολο των ομίλων της Πελοποννήσου καθώς και από τα νησιά Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά. Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για τoυς διοργανωτές .Ο Ο. Α. Κ. θα δώσει δυναμικά το παρόν με τους αθλητές Τζουτζόπουλο Θέμη, Καραγκίκα Αλκη και Ζωγράφου Αριάδνη στην κατηγορία των 16 ετών και Κεφερλή Αλέξανδρο, Κεφερλή Κωνσταντινο και Κακούρη Σπύρο στην κατηγορία των 12 ετών.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετέχουν, τους γονείς καθώς και τους προπονητές τους που θα παρευρεθούν και τους εύχεται καλή επιτυχία!!
Επίσης, καλεί το κορινθιακό κοινό να δώσει δυναμικό παρόν και να απολαύσει αυτή την όμορφη γιορτή του τένις!!