Πε. Απρ 25th, 2024

Πάνος Καραχάλιος: «το ψηφοδέλτιο στο Ν. Κορινθίας είναι πάρα πολύ δυνατό και εκφράζει τις επιταγές του κόμματος, θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτοδυναμία» (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο κ. Παναγιώτης Καραχάλιος μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων, προσκεκλημένος του Δημοσιογράφου κ. Γιάννη Πομώνη στην εκπομπή ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ του Ionian TV, μίλησε για το πλάνο της Νέας Δημοκρατίας και για την επόμενη μέρα των Εθνικών Εκλογών με τη Νέα Δημοκρατία, να έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας. Ανέπτυξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ν. Κορινθίας έτσι ώστε η πολυπόθητη οικονομική ανάπτυξη να γίνει από όραμα, γρήγορα πράξη.

Παρουσίασε ξεκάθαρα και με σαφήνεια ότι επιδίωξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, είναι μια ουσιαστική ώσμωση μεταξύ παλιών και καταξιωμένων στελεχών από τη μια και νέων ανθρώπων από την άλλη. Εξάλλου ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε κάθε ευκαιρία επισημαίνει «η Ν.Δ. θα αναζωογονηθεί από το οξυγόνο της κοινωνίας. Δεν θα προστεθούν στελέχη του κομματικού σωλήνα. Θα ενταχθούν πρόσωπα που θα φέρνουν έναν νέο αέρα στην πολιτική».

             Παναγιώτης Καραχάλιος

Γεννήθηκε  το 1969 στην Αθήνα, από γονείς ιατρούς, με ιδιαίτερη επιστημονική και φιλανθρωπική δράση. Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στο Λονδίνο πληροφορική και φυσικές επιστήμες. Λόγω της επαγγελματικής του κατάρτισης, των τυπικών αλλά και ουσιαστικών προσόντων του, διετέλεσε ως Διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Η συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων, το πλήθος των επαγγελματικών ταξιδίων, αλλά και η επικοινωνία και διαπραγμάτευση με οικονομικά και πολιτικά στελέχη, εμπλούτισαν τις γνώσεις του και  προσδίδουν μία περαιτέρω εμπειρία πάνω σε  διοικητικά και  κοινωνικά θέματα. Η αγάπη  για τον τόπο του, τον οδήγησε τα τελευταία τρία έτη στην επιτυχημένη ενασχόληση με τα κοινά, μέσω του Δήμου Σικυωνίων όπου σήμερα είναι πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων. Ιδιαίτερα επικοινωνιακός με πλούσια εθελοντική δράση ,συμμετέχει και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Κιάτου παραδίδοντας μαθήματα Φυσικής. Η έως τώρα πορεία του, η πίστη του στις αξίες και η διάθεση του για αποτελεσματική δουλειά,εγγυώνται την σημαντική παρουσία του για το δημόσιο όφελος.