Πα. Απρ 19th, 2024

Πάτρα: Έρευνα αστυνομικών στο «Αγλαΐα Κυριακού» – Πήραν καταθέσεις για τους θανάτους Μαλένας – Τζωρτζίνας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οι έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζονται, προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης.

Αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και αφού επισκέφθηκαν τους χώρους νοσηλείας των δύο παιδιών, έλαβαν καταθέσεις από το προσωπικό. Οι πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι ο θάνατος των παιδιών αλλά και οι συμπεριφορές των ανθρώπων από το περιβάλλον τους είχαν σχολιαστεί από το προσωπικό.

Οι γιατροί της Μαλένας είχαν ζητήσει και επιμείνει να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στην μικρή, αν και η μητέρα της δεν το επιθυμούσε. 

Μάλιστα, αυτό που φέρεται να τους είχε προκαλέσει εντύπωση ήταν η αντίδρασή της όταν της ανακοίνωσαν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, καθώς η μητέρα φαίνεται να ήταν ψυχρή, ενώ λίγο μετά αναχώρησε για την Πάτρα, χωρίς να συνοδεύσει τη σορό του παιδιού της στις απαραίτητες διαδικασίες.

Οι έρευνες, λοιπόν, για τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκονται σε εξέλιξη και κρίσιμα στοιχεία θεωρούνται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια, στο μικροσκόπιο βρίσκονται ουσίες που είχε λάβει και προκάλεσαν βλάβες σε πνεύμονα και ήπαρ.

Οι ειδικοί προχωρούν σε σύγκριση των ουσιών αυτών με εκείνες που χορηγούνταν κανονικά στο παιδί από τους γιατρούς, αν και εκτιμάται ότι οι ουσίες αυτές δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακαριαίο θάνατο και για τον λόγο αυτό, ερευνούν αν ο οργανισμός του παιδιού είχε τοξικές ουσίες.