Σα. Απρ 20th, 2024

Πάτρα: Εφιαλτική νύχτα στο «Ο Άγιος Ανδρέας» με δεκάδες εισαγωγές – Δύο ασθενείς έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μάχη εναντίον του κορονοϊού δίνεται νυχθημερόν πλέον στην Πάτρα και το βράδυ της Τρίτης (23/11) δεν ήταν διαφορετικό. Έγιναν δεκάδες εισαγωγές στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να παλεύουν για το καλύτερο δυνατό. Δύο ασθενείς, πάντως, οι οποίοι νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ δεν τα κατάφεραν.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα tempo24.news.gr, από τις 14.00 το μεσημέρι, όταν και άρχισε η εφημερία του νοσοκομείου, δεν έχουν σταματήσει να προσέρχονται ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Πλέον τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, ασταμάτητα και σχεδόν αποκλειστικά μεταφέρουν μόνο ασθενείς με κορονοϊό. Σύμφωνα με τους εργαζομένους στο νοσοκομείο η νύχτα της Τρίτης ήταν μια από τις πιο δύσκολες του τελευταίου μήνα για το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας».

Η ίδια πηγή υπογραμμίζει πως στην πλειονότητά τους όσοι νοσηλεύονται στις κλινικές κορονοϊού του νοσοκομείου δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Οι νοσηλείες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, φτάνοντας – μέχρι νωρίς το βράδυ της Τρίτης – τις 64 σε απλές κλίνες COVID-19. Άλλοι 7 ασθενείς βρίσκονται στη ΜΕΘ. Όλα αυτά τη ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού καθημερινά σπάνε το ένα φράγμα μετά το άλλο και στην Αχαΐα να καταγράφονται 290

newsbeast.gr