Πα. Μαρ 29th, 2024

Πάτρα: «Η κεταμίνη υπήρχε στο νοσοκομείο -Ίσως δούμε ανατροπές», λένε οι δικηγόροι της Ρούλας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την πορεία που ακολούθησε η κεταμίνη και τον τρόπο με τον οποίο χορηγήθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας ερευνούν οι δικηγόροι της κατηγορουμένης, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, έφτασε στη ΓΑΔΑ ο ένας εκ των δυο συνηγόρων της κατηγορουμένης, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ερευνούμε την πορεία που ακολούθησε η κεταμίνη, ποιος την προμηθεύτηκε με και ποιον τρόπο και πώς την χρησιμοποίησε».

Σύμφωνα με τον ίδιο «η κεταμίνη είναι μια ουσία που διακινείται με πολύ αυστηρό και ελεγχόμενο τρόπο και δεν μπορεί κανείς να την προμηθευτεί στο εμπόριο. Μπορεί να χρησιμοποιήθηκε από κάποιον χωρίς δόλο και ίσως δούμε κάποιες ανατροπές».

«Υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμένης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται» πρόσθεσε.

Όπως είπε, υπάρχουν περιστατικά και εξελίξεις που έχουν επηρεάσει ψυχολογικά την εντολέα του, ενώ με δίκη του παρότρυνση θα συναντηθεί με τους προηγούμενους νομικούς παραστάτες της.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, όλες αυτές τις ημέρες, από τη στιγμή της σύλληψής της μέχρι και σήμερα, δηλώνει άγνοια για την κεταμίνη, αρνούμενη την κατηγορία.

Νωρίς το απόγευμα  της Κυριακής επισκέφθηκαν την κατηγορούμενη στη ΓΑΔΑ η μητέρα, ο πατέρας και η αδελφή της, προκειμένου να μιλήσουν για λίγο μαζί της.

Αρχικά, στην ΓΑΔΑ έφθασαν οι δύο συνήγοροι της κατηγορουμένης, ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος και ο κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας. Έμειναν μαζί της για περίπου 15 λεπτά, συζητώντας τις λεπτομέρειες της αυριανής απολογίας της ενώπιον του ανακριτή και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια, στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης έφτασαν οι γονείς και η αδελφή της. Οι δύο δικηγόροι της οικογένειας τους συνοδεύσαν μέχρι τον 7ο όροφο. Εκεί συναντήθηκαν με την Ρούλα Πισπιρίγκου για περίπου μισή ώρα. Η αδελφή της φορούσε ένα σακίδιο πλάτης και σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε στην 33χρονη κάποια προσωπικά της αντικείμενα.

Μετά το επισκεπτήριο αποχώρησαν, χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν.

Βγαίνοντας από τη συνάντηση με την κατηγορούμενη, ο κ. Ζάρδας δήλωσε πως βλέπει μια δικογραφία με πολλά κενά, η οποία «δεν θα είχε μεγάλη επιτυχία να ευδοκιμήσει, εάν δεν υπήρχε όλη αυτή η προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί».

aftodioikisi.gr