Πα. Μαρ 29th, 2024

Πάτρα: Σε ψυχιατρική κλινική ο 57χρονος με το τσεκούρι με εντολή εισαγγελέα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, στο Ρίο, μεταφέρθηκε με Εισαγγελική εντολή ο 57χρονος με το τσεκούρι, που συνελήφθη επειδή απειλούσε έναν άλλον άνδρα που είχε παρκάρει μπροστά από το σπίτι του.

O 57χρονος που συνελήφθη στο σπίτι του στην Πάτρα είναι γνωστός στις Αρχές από άλλες υποθέσεις ενώ φέρεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη μετά από επέμβαση και της ΟΠΚΕ Πατρών, μαζί με αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, όταν μπήκαν σπίτι του για να τον συλλάβουν, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος των Αρχών με το τσεκούρι.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, το έργο του διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς ο 57χρονος δεν είχε καμία διάθεση επικοινωνίας. «Όταν μίλαγε απλά έβριζε. Δεν μπορούσαμε να έχουμε καμία επαφή μαζί του.» ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 57χρονου

«Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της ΟΠΚΕ της ιδίας υπηρεσίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος έπειτα από λεκτική διένεξη που είχε με δυο ημεδαπούς έξω από την οικία του, τους απείλησε με χρήση τσεκουριού.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ της ιδίας υπηρεσίας μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού και με την συμβολή ειδικού διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κατηγορούμενος αφοπλίστηκε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη».

pelop.gr