Τρ. Απρ 23rd, 2024

Πάτρα: Σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 41χρονου στο φανοποιείο (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σοκαριστικό βίντεο του ioniantv.gr δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας του 41χρονου στο φανοποιείο στην Πάτρας.

Όταν το θύμα μετέβη στο φανοποιείο του 40χρονου στο Νέο Σούλι της Πάτρας. Ο 41χρονος διέρρηξε το συνεργείο, κόβοντας τον προστατευτικό φράχτη του χώρου και προκαλώντας φθορές ακόμα και στην κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό και μετέβη στο σημείο, δεχόμενος όμως επίθεση από τον 41χρονο, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον του με δίκαννο και στη συνέχεια άρχισε να τον απειλεί με ένα κλαδευτήρι.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται το θύμα να μπαίνει οπλισμένος μέσα στο μαγαζί και να κυνηγάει τον ιδιοκτήτη. Όπως απεικονίζεται κρατάει όπλο και ο ιδιοκτήτης του φανοποιείου. Οι δύο άντρες καυγαδίζουν, γύρω από ένα αυτοκίνητο μέσα στο συνεργείο προτού πυροβοληθεί. 

Σημειώνεται ότι το άγριο έγκλημα διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, 3 Φεβρουαρίου.

Προσωπική αντιπαράθεση που είχαν μεταξύ τους το προηγούμενο διάστημα κατέληξε στο να λυθούν οι διαφορές με τα όπλα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος διέρρηξε τα ξημερώματα επιχείρηση του 40χρονου, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές σε κάμερα ασφαλείας.

Όταν ο 40χρονος πήγε στην επιχείρησή του για να δει τι συμβαίνει, τότε -σύμφωνα με τις αρχές- ο 41χρονος πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο. Στην συνέχεια, ο 40χρονος πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον του 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 40χρονος για το φονικό

Κατ’ οίκον περιορισμός επεβλήθη στον 40χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 41χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει συγκλονισμένος και πως ήθελε να αλλάξει περιοχή προκειμένου να μην έχει πρόβλημε με το θύμα.

Μετά την απολογία του υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως και έτσι την τελική απόφαση θα πάρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Η ανακρίτρια εισηγήθηκε ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, ενώ η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι του επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός μέχρι την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και περιοριστικοί όροι.