Πα. Μαρ 29th, 2024

Πίτα και ευχές στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η καθιερωμένη κοπή πίτας έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος ευλόγησε την κοπή της πίτας που σηματοδοτεί το ξεκίνημα νιας νέας χρονιάς με ευχές και ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Τρίπολης ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Γιάννης Μαλτέζος τόνισε ότι « μέσα στη νέα χρονιά η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Αντιπεριφέρεια Αργολίδας θα δουλέψουν εντατικά με στόχο να συνεχιστεί και να ξεκινήσουν έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.»

Στόχος η πλήρης αξιοποίηση του ΕΣΠΑ με έργα υποδομών και άλλα που χρειάζεται η Αργολίδα και η Περιφέρεια συνολικά ..» υπογράμμισε ο κ. Μαλτέζος.

Στην εκδήλωση κοπής πίττας παρέστησαν οι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Ανδριανός ( Ν.Δ.) Ανδρέας Πουλάς ( ΚΙΝΑΛΛ) ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Δημ. Σχοινοχωρίτης, ο περιφερειακός σύμβουλος –εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού Γιάννης Ματζούνης , ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας κ. Λάμπρος Κατσαντώνης ο Λιμενάρχης Ναυπλίου κ. Παν. Κοντός , εκπρόσωποι των αποστράτων σωμάτων ασφάλειας ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου Κώστας Ρούτουλας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Ναυπλίου Σταύρος Αυγουστόπουλος, του Λιμενικού Ταμείου Τάσος Ζαφείρης και στελέχη της Αντιπεριφέρειας Αργολίδας.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος