Πα. Μαρ 29th, 2024

Παναγιώτης Πιτσάκης: Χορηγία 50 tablets από το Επιμελητήριο Κορινθίας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  δεν αποτελεί μόνο εκφραστή της επιχειρηματικής κοινότητας αλλά αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας μέσα στην οποία ζει και επιχειρεί. Αυτό έχει αποδείξει και στο παρελθόν, με χορηγίες σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα & στο εξωτερικό, με χορηγίες εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Κορίνθου αλλά και με το κοινωνικό έργο που προσφέρει κατά καιρούς (όπως εκπαιδευτικά προγράμματα για ανέργους, πρόγραμμα ρομποτικής για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, προγράμματα δια βίου μάθησης κα)

Με αίσθημα ευθύνης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της πανδημίας COVID-19 και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μέσα από τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών  και θέλοντας να συνδράμει, το Επιμελητήριο Κορινθίας προβαίνει στην χορηγία 50 tablets τελευταίας τεχνολογίας σε μαθητές δημοτικού, παιδιά μελών του Επιμελητηρίου Κορινθίας και που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες.  

Κανένα παιδί δεν πρέπει να στερηθεί το θεμελιώδες δικαίωμα στην γνώση και στην εκπαίδευση.

Βασική μας προτεραιότητα  επίσης είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και ο περιορισμός των θυμάτων από τον κορωνοϊό.  Γι’ αυτό το λόγο το επόμενο διάστημα, θα προγραμματιστούν test covid στο Επιμελητήριο Κορινθίας, δωρεάν για όλα τα μέλη μας.