Τε. Απρ 24th, 2024

Παναγιώτης Τζαναβάρας: Στο δρόμο της επιστροφής στην Γ΄ Εθνική ο ΠΑΣ Κόρινθος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δυο Αγωνιστικές πριν την λήξη του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας και ο Πρωταθλητής Χειμώνα και Πρωτοπόρος της Βαθμολογίας ΠΑΣ Κόρινθος θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει και αριθμητικά το Πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΣ Κόρινθος βρίσκεται μέσα και στους δύο στόχους που είχε θέσει από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ.

Ο Προπονητής της ομάδας κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας που έχει ένα μεγάλο μερίδιο στην φετινή πορεία της ομάδας λίγο μετά την προπόνηση μας μίλησε και μας είπε σημαντικά πράγματα για την ομάδα.
Εξέφρασε την χαρά του που η ομάδα μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής στην Γ΄ Εθνική. και εξήρε την προσπάθεια και την συμβολή των Διοικούντων στην επίτευξη του στόχου.
Επισήμανε ότι θα πρέπει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια να παραμείνει σοβαρή έτσι ώστε οι αγώνες αυτοί να αποτελέσουν δυνατά τεστ εν όψη μπαράζ.

Κάλεσε για μία ακόμα φορά τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν την ομάδα στα μπαράζ και να αποτελέσουν τον 12 παίκτη.
Χαρακτήρισε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πάρα πολύ δύσκολο με πολύ ποιότητα.

Μας αποκάλυψε ότι από του χρόνου ο ΠΑΣ Κόρινθος θα αποκτήσει τις δικές του ακαδημίες και με την επιστροφή της ομάδας στο ανακαινισμένο γήπεδο του συνοικισμού θα μπορεί να γίνει μια πολύ δυνατή έδρα.