Πε. Απρ 25th, 2024

Παπάς σπάει πούλμαν με λοστό

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένα πραγματικά απίθανο -θεϊκό θα έλεγε κανείς- περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο στη Σαντορίνη κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Πρωταγωνιστής είναι ένας παπάς, ο οποίος με την κίνηση που έκανε διεκδικεί τον τίτλο του ψυχραιμότερου Έλληνα του πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, ο ιερέας – τιμωρός διέλυσε με ένα λοστό ένα πούλμαν.

Ο τόπος του… εγκλήματος ήταν η Σαντορίνη και πρωταγωνιστής, πέρα από τον παπά σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο, και ένας δάσκαλος οδήγησης με τον μαθητή του σε πούλμαν της σχολής οδηγών.

Η ώρα της… δράσης

Στο πρώτο βίντεο διακρίνεται ο ρασοφόρος οδηγός του αγροτικού να βγαίνει προς στιγμήν θυμωμένος από το όχημα και αμέσως να το ξανασκέφτεται, να μπαίνει μέσα και να οδηγεί το αγροτικό μπροστά στο πούλμαν, εμποδίζοντάς το να κινηθεί.

Ο ρασοφόρος βγαίνει από το όχημά του με ένα λοστό κι αρχίζει να σπάει συστηματικά το πούλμαν, ενώ ο οδηγός ζητάει από τον μαθητή να τραβήξει βίντεο με το κινητό του, ενώ εκείνος ειδοποιεί την Αστυνομία φωνάζοντας «έλα γρήγορα, ο παπάς μου σπάει το αυτοκίνητο».

Η οργή του ρασοφόρου όμως δεν σταματά εκεί. Στο δεύτερο βίντεο, κι αφού έχει εκτονώσει την οργή του σε όλα τα τζάμια του πούλμαν, ακούγεται να φωνάζει: «Κι άμα πάρεις δίπλωμα, σφύρα μου!»

Απολαύστε τον…

www.in.gr