Πε. Απρ 18th, 2024

Παραιτήθηκε ο Τάκης Μπαλάσκας – Ανέλαβε ο Χρήστος Μαγγίνας την Κοινότητα Ζευγολατιού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αλλαγή φρουράς πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 15 Μαΐου, στο συμβούλιο της Κοινότητας Ζευγολατιού. Ο εκλεγμένος με την παράταξη του δημάρχου, μοναδικός εκπρόσωπός της στο συμβούλιο, Τάκης Μπαλάσκας, παραιτήθηκε και τη θέση του κατέλαβε ο, εκ Καλεντζίου, Χρήστος Μαγγίνας.

Ο κ. Μπαλάσκας, σύμφωνα με πληροφορίες, παραιτήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον εμπόδιζαν να ασκεί τα καθήκοντά του. Ωστόσο, κατά την παραίτησή του δήλωσε ότι στηρίζει απόλυτα το έργο της δημοτικής αρχής και παραμένει ενεργός και πάντα στη διάθεση του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου, σε ό,τι χρειαστεί.

Ο κ. Μαγγίνας μετά την ορκωμοσία του είχε σύντομη ενημερωτική συνάντηση με τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο, ο οποίος του εξέθεσε τα ζητήματα και ιδιαίτερα του Καλεντζίου. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε μία γόνιμη και ενεργή συνεργασία, ενώ ο Χρήστος Μαγγίνας διευκρίνισε σε όλους τους τόνους ότι η παρουσία του θα είναι ενεργή και συνεχής στο Κοινοτικό Συμβούλιο, ώστε να προωθούνται και να λύνονται τα θέματα της Κοινότητας Ζευγολατιού.