Σα. Απρ 20th, 2024

ΠΑΣ Κόρινθος: Αρνητικά τα τεστ των ποδοσφαιριστών – ένα μέλος της διοίκησης βγήκε θετικός

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το τεχνικό team και μέλη της διοίκησης μας με υπευθυνότητα και σεβασμό για την προστασία της Δημόσιας Υγείας αποφασίσαμε την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29/8 να διακόψουμε για δύο ημέρες την προετοιμασία μας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τεστ κορονοιου σε δημόσια νοσοκομεία.

Τα τεστ για τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού team από το νοσοκομείο Κορίνθου βγήκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ και σε ένα μέλος της διοίκησης μας βγήκε θετικός και Βεβαίως ακολουθεί τις συστάσεις των ιατρών και του νοσοκομείου.

Φανταζόμαστε ότι όλοι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι που χρησιμοποιούν αθλητικές εγκαταστάσεις για προπονήσεις και ήδη διεξάγουν φιλικούς αγώνες με υπευθυνότητα θα έχουν υποβάλει τις ομάδες τους σε τεστ Κορονοιου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Κακόβουλα άρθρα στηριζόμενα σε ψεύδη και φαντασιώσεις και μάλιστα για θέματα που αγγίζουν προσωπικά δεδομένα Θα πρέπει οι συντάκτες τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.Η ομάδα μας θα συνεχίσει κανονικα την προετοιμασία της την Δευτέρα 31/8 στο γήπεδο μας.

ΠΑΣ Κόρινθος 1963