Σα. Απρ 20th, 2024

Πνιγμός η αιτία θανάτου της Γαρυφαλλιάς – Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Μαρτυρικός ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφορικά με τον τραγικό θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου από το Βέλο Κορινθίας, η οποία δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της, κατόπιν ομολογίας του ίδιου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή διαπιστώθηκαν πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και σε όλο το σώμα της κοπέλας, η οποία βαριά χτυπημένη και ανήμπορη να σώσει τον εαυτό της λόγω των τραυμάτων της, ήπιε νερό με αποτέλεσμα να πνιγεί. Επομένως, η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν ο 30χρονος την έσπρωξε από τα βράχια, πετώντας την στη θάλασσα

Τι ισχυρίστηκε ο γυναικοκτόνος

«Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση». Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα στη Φολέγανδρο, η σορός της οποίας βρέθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς από ψαράδες οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως σήμανε συναγερμός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι τσακώνονταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες, κάτι που έγινε και το μεσημέρι της Παρασκευής.

Έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη σηκώθηκε και έφυγε.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.