Πε. Απρ 25th, 2024

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Λέσχης Αξιωματικών Κορίνθου (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από τον Κορωνοϊό Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός της Λέσχης Αξιωματικών Κορίνθου. Πλέον υπάρχει ένα κτήριο που χαρακτηρίζεται “κόσμημα” για την πόλη της Κορίνθου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος παρευρέθηκε και τέλεσε τον Αγιασμό των Εγκαινίων της πλήρως ανακαινισμένης Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κορίνθου την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, με την παρουσία εκ των Αρχηγού Γ.Ε.Σ. Αντιστρατήγου κ. Χ. Λαλούση, Δ/ντου της Δ/νσεως Μηχανικού Γ.Ε.Σ. Υποστρατήγου κ. Α. Κωνσταντίνου, Διοικητού της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου Ταξιάρχου κ. Λ. Παπαλεωνίδα, Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ν. Ταγαρά, Συμβούλου του Πρωθυπουργού κ. Μ. Σούκουλη, Βουλευτού Κορινθίας κ. Γ. Ψυχοχιού, Αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Κορινθίας κ. Α. Κόρκα, Θεματικών Αντιπεριφερειάρχων κ. Α. Γκιολή καί κ. Χ. Βυτινιώτη, Δημάρχου Κορινθίων κ. Β. Νανόπουλου, Δημάρχου Λουτρακίου κ. Γ. Γκιώνη, Αστυνομικού Δ/ντου Κορινθίας κ. Χ. Τετράδη, Δ/του Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορινθίας Πύραρχου κ. Β. Μαρινάκη.

Στην σύντομη προσλαλιά του ο Σεβαμιώτατος αφού ευχαρίστησε τις Στρατιωτικές Αρχές για την πρόσκληση ευχήθηκε η ανακαινισμένη πλέον Λέσχη Αξιωματικών να αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη της Κορίνθου, όχι μόνο για τους στρατιωτικούς αλλά και για τους πολίτες και να χρησιμοποιείται πάντοτε για χαρμόσυνα γεγονότα.