Πε. Απρ 25th, 2024

Πραγματοποιήθηκε εθελοντική Αιμοδοσία στον Ι. Καθεδρικό Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου στον χώρο της Τζαφείου Αιθούσης κάτω από το παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου.

Πέρυσι τον Ιούνιο, είχε οργανωθεί κατά την διάρκεια των Παυλείων, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου αιμοδοσία, η οποία, χάρη στη δική σου θερμή συνδρομή, απέδωσε αρκετά. Επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, για να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, γιατί χωρίς τη δική σου συμβολή, το οποιοδήποτε φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας, δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί. Όπως είναι γνωστό, το αίμα δεν αγοράζεται. Προσφέρεται μόνο, ως απόσταγμα αγάπης και ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπο που υποφέρει και πασχίζει στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου.

Εκτός από τις περιπτώσεις ασθενειών και χειρουργικών επεμβάσεων, στις οποίες χρειάζεται η μετάγγιση αίματος, το Νοσοκομείο της πόλης μας αντιμετωπίζει, δυστυχώς συχνά, τις περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων, στις οποίες η έγκαιρη μετάγγιση αίματος σώζει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Είμαστε ευτυχείς που, χάρη στη δική σου προσφορά, μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε πολυάριθμες κλήσεις παροχής αίματος, τις οποίες δεχθήκαμε και έτσι εσύ βοήθησες κάποιον άγνωστο σου άνθρωπο, που βρέθηκε σε ανάγκη!