Τρ. Απρ 16th, 2024

Πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση στην Κόρινθο στα πλαίσια της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ στα πλαίσια της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ, Κικής Νανοπούλου. Στην ομιλία της αναφέρθηκε στην καινούρια έκδοση – λεύκωμα που επιμελήθηκε η οργάνωση περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ «Η ταξική σύγκρουση τις μέρες της απελευθέρωσης στην Πελοπόννησο.» Αναφέρθηκε στην ανάγκη να δυναμώσει η οικονομική εξόρμηση, στην ανάγκη για δυνατό ΚΚΕ,της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αποδεδειγμένα οργανώνει τον αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα. Μίλησε για την νέα επίθεση που δέχονται και θα δεχτούν οι εργαζόμενοι το 2020 στα δικαιώματά τους με φόντο την όξυνση των ανταγωνισμών στην Μέση Ανατολή και την περιοχή μας.

Τέλος αναφέρθηκε στον ελπιδοφόρο δρόμο που δείχνει και προσπαθεί να ανοίξει το ΚΚΕ καλώντας τους συναγωνιστές να δυναμώσουν τον αγώνα εμπνευσμένοι και από τις θυσίες που έδωσαν χιλιάδες ανά την Ελλάδα και στην Κορινθία, ως και τη ζωή τους για να αλλάξει ο κόσμος.

Στη συνέχεια ακολούθησε λαϊκό γλέντι με τη συμμετοχή του συγκροτήματος «Ρωμιοσύνη». Ο κόσμος απόλαυσε μια όμορφη βραδιά ενώ οι μικροί φίλοι απασχολήθηκαν σε χώρο δημιουργικών δραστηριοτήτων.