Πε. Μαρ 28th, 2024

Προγραμματισμός δράσης μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε συνεργασία με την Ε.Δ.Κ.Ε.

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στα πλαίσια του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης, προγραμματίζεται η υλοποίηση δράσης μαζικών στειρώσεων, σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε), στις 27 και 28 Ιουνίου 2020.

Οι εθελοντές φιλόζωοι που φροντίζουν αδέσποτα ζώα και γνωρίζουν τις ανάγκες της κάθε περιοχής αρμοδιότητάς τους, να επικοινωνήσουν έως 15 Ιουνίου με το τηλέφωνο του Δήμου 2743360201 και με την εθελόντρια κα Μαυρέλου στο 6944456450 προκειμένου να καταγραφούν τα περιστατικά για το συντονισμό της μεταφοράς τους από και προς τα κτηνιατρεία της κας Άννας Ζαχαρή και της κας Μαρίας Πάντου, οι οποίες θα διαθέσουν αφιλοκερδώς τους χώρους των ιατρείων τους για το σκοπό αυτό. Η συνδρομή και η ανταπόκριση όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Σημείωση: Τα ζώα θα μεταφέρονται κατόπιν συνεννόησης με τους εθελοντές σε προγραμματισμένο τόπο και χρόνο. Χρήσιμη θα φανεί και η συνδρομή αγροτικών οχημάτων για την μεταφορά κυρίως από ορεινές περιοχές.