Πα. Μαρ 29th, 2024

Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής “οι μικροί φίλοι” του Αριστοτελείου – ΕΣΠΑ για εργαζόμενες μητέρες

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η αξία του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής στις μέρες μας είναι πολύ σημαντική τόσο για την στήριξη της οικογένειας και την διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων, όσο και για τη σωστή προετοιμασία και παροχή στα παιδιά μας των απαραίτητων εφοδίων για την ομαλή ένταξη κι ενσωμάτωση τους στις επόμενες εκπαιδευτικές βαθμίδες. Οι «Μικροί Φίλοι» του Αριστοτελείου αποτελούν ένα ποιοτικό, φιλόξενο και ασφαλή χώρο για τα παιδιά σας με έμπειρο και εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό.
Πιστεύουμε στην αναγκαιότητα ύπαρξης ενός συγκεκριμένου παιδαγωγικού προγράμματος προσαρμοσμένο στην ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών και που να προάγει την φυσική, κοινωνική, συναισθηματική και γνωστική τους ανάπτυξη. Προσφέρουμε στα παιδιά σας τα απαραίτητα κίνητρα και αξίες ώστε να εμπλουτίσουν τον συναισθηματικό τους κόσμο, να έλθουν σε επαφή με υλικά που θα μάθουν να τα δουλεύουν, να δημιουργούν και να λειτουργούν συνεργατικά στο πλαίσιο μιας ομάδας.

Το Κέντρο προσχολικής αγωγής «Οι Μικροί Φίλοι» του Αριστοτελείου συμμετέχει ως δομή, στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στα πλαίσια της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., για το ΕΣΠΑ και βρίσκεται στις δομές του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων.Το Πρόγραμμα αυτό παρέχει χρηματοδότηση των θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας σε παιδικούς σταθμούς για παιδιά από 2 ½ ετών έως την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο. Η Διεύθυνση του Κέντρου προσχολικής αγωγής «Οι Μικροί Φίλοι» του Αριστοτελείου, είναι στη διάθεση κάθε γονέα προκειμένου να βοηθήσουμε στην ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων και να παρέχουμε καθοδήγηση για τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών που συνοδεύουν κάθε αίτηση. Την Προκήρυξη της (Ε.Ε.Τ.Α.Α) μπορείτε να την δείτε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Για επιπλέον ενημέρωση, διευκρινίσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες, επισκεφθείτε μας η επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα: 27410-73747, 76300, 72300

Και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα
e-mail: aristmantho@gmail. com, mikroifiloiarist@gmail. co