Πε. Απρ 18th, 2024

Πόλεμος Ουκρανία: Εν μέσω βομβαρδισμών βρέθηκαν ο Γιάννης Κολιγλιάτης και η Ευτυχία Πενταράκη – “Μας ρίχνουν. Βομβαρδίζουν…” (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ολόκληρος ο πλανήτης εξακολουθεί να έχει στραμμένο το βλέμμα στην Ουκρανία και τις εξελίξεις από τις ρωσικές εισβολές. Εκεί βρίσκονται, επίσης, πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι οι οποί και καθηλώνουν με όσα μεταφέρουν από την πρώτη γραμμή του πολέμου στα ελληνικά μέσα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, μάλιστα, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ευτυχία Πενταράκη βρισκόταν στην περιοχή Ποντίλ εν μέσω βομβαρδισμών. Συγκεκριμένα, η απεσταλμένη της δημόσιας τηλεόρασης ήταν έξω από την πόλη και κατέγραψε τη στιγμή των πυρών με την αντίδραση της ίδιας και του έμπειρου εικονολήπτη, Γιάννη Κολιγλιάτη να συγκλονίζει.

Στο βίντεο ακούγεται η δημοσιογράφος με την αγωνία να διακρίνεται στην ένταση της φωνής της, ενώ λέει: «Ε, ρε παιδιά! Μας ρίχνουν. Βομβαρδίζουν, παιδιά» ακούγεται να φωνάζει χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια του βίντεο η δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη.

«Ήμασταν στο λάθος σημείο. Δεν ξέραμε ποιος μας ρίχνει. Σκεφτόμασταν μόνο μήπως μια φωνή βοηθήσει να σταματήσουν να μας ρίχνουν” εξήγησε η απεσταλμένη της ΕΡΤ.