Τρ. Απρ 16th, 2024

Πόρτο Χέλι: Παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του ο χειριστής του ταχύπλοου – Πρόκειται για γνωστό Γάλλο κτηματομεσίτη (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Λίγο πριν τις 10 το πρωί παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Λιμεναρχείο στο Πορτο Χέλι ο φερόμενος ως χειριστής του φουσκωτού που ενεπλάκη το βράδυ της Παρασκευής, στο θαλάσσιο τροχαίο δυστύχημα με αλιευτικό, στην περιοχή ανάμεσα στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι.

Από τη σύγκρουση δύο άνθρωποι που επέβαιναν στο αλιευτικό σκοτώθηκαν και μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά. Η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργους, αλλά στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Τα αίτια του ναυτικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν το ταχύπλοο σκάφος συγκρούστηκε με ξύλινο αλιευτικό σκάφος, παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Από τη σύγκρουση των δύο σκαφών, δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μια γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Με τη βοήθεια σόναρ αλλά και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου που μπορεί να επέβαινε στο μικρό σκάφος που βυθίστηκε.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο iefimerida.gr, ο χειριστής του σκάφους ήταν Γάλλος κτηματομεσίτης και έχει άδεια πλοήγησης, που εκδόθηκε από την αρμόδια αρχή στη Βουλιαγμένη και του ανήκε το φουσκωτό ταχύπλοο μήκους περίπου 10 μέτρων, το οποίο έκοψε στα δύο το αλιευτικό, το βράδυ της Παρασκευής, με συνέπεια να σκοτωθούν δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.

Πηγή: argolidatv,iefimerida.gr