Τρ. Απρ 23rd, 2024

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή γνωστού τράπερ – Εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών, τσεκούρι, μαχαίρι κ.α

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή στη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας του 26χρονου τράπερ, που απεικονίζεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διασκεδάζει έχοντας τρία όπλα στη ζώνη του, το ένα μάλιστα με εθνόσημο, που παραπέμπει σε υπηρεσιακό όπλο της ΕΛΑΣ.

Έπειτα από έρευνα βρέθηκε στο σπίτι του μικροποσότητα ναρκωτικών. Δεν εντοπίστηκαν, όμως, τα τρία όπλα που απεικονίζονται στην ανάρτηση του 26χρονου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά, βρέθηκαν:

  • Σε μία BMW δική του χάπια, δύο  σακουλάκια με κάνναβη και 18.355 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. 
  • Σε σπίτι εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, 2 σφαίρες των 38 χιλιοστών, ενας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών, ένα μαχαίρι 29 εκατοστών με λάμα 15 εκατ. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο τράπερ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τα όπλα που φαίνονται ήταν ψεύτικα και τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Κολωνάκι.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορα σημεία για τον εντοπισμό του οπλισμού, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για εξέταση πολλά άτομα που σχετίζονται με τον τράπερ.

Με πληροφορίες από ertnews.gr, protothema.gr