Τρ. Απρ 16th, 2024

Σταυρέλης: Το 2019 προτρέπει έμμεσα την Κόρινθο να ψηφίσει Νανόπουλο όταν το 2017 τον έλεγε ….σκουλήκι!! (Ηχητικό)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Και οι εκλογικές κωλοτούμπες δεν έχουν τελειωμό σε αυτό τον Δήμο Κορινθίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Και πάμε στον κύριο Σταυρέλη αυτή τη φορά και στο δελτίο τύπου με το οποίο κάνει έναν προεκλογικό απολογισμό, ενώ παράλληλα αναφέρει εάν δίνει στήριξη σε Πνευματικό ή Νανόπουλο.

Και ερχόμαστε στο δια ταύτα: Παρά το γεγονός ότι ο κύριος Σταυρέλης δεν δίνει ανοιχτή γραμμή στήριξης στο πρόσωπο του Νανόπουλου, εκφράζει την επιθυμία του ο επόμενος Δήμαρχος να μην κάνει λόγο για «σαβούρα» και «βαρίδια» λέξεις οι οποίες έχουν ειπωθεί δια στόματος Πνευματικού.

Και αναρωτιόμαστε;; Δεν στηρίζετε έμμεσα έτσι τον κύριο Νανόπουλο;; 
Ξεχάσατε κύριε Σταυρέλη που το 2017 εσείς ο ίδιος τον χαρακτηρίζατε «σκουλήκι» και «ερπετό».

Πως άλλαξε αυτή η άποψη για τον κύριο Νανόπουλο άραγε;; Μήπως η εμμονή σας να μην εκλεγεί ο Αλέξανδρος Πνευματικός σας οδηγεί σε τέτοια ατοπήματα;;

Λέμε τώρα ……

Και για του λόγου το αληθές, δείτε το σημείο στο δελτίο τύπου του κύριου Σταυρέλη όπου αναφέρεται σε αυτό το θέμα, αλλά και την συνέντευξη στην οποία αποκαλούσε τον κύριο Νανόπουλο «σκουλήκι» και «ερπετό»:

Τώρα όσον αφορά την προσεχή Κυριακή τονίζουμε τα εξής:

Οι πολίτες είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν για Δήμαρχο και μόνο, τον καλύτερο από τους δύο υποψήφιους κατά την κρίση τους. Σεβόμαστε το δικαίωμα επιλογής. Οι πολίτες του Δήμου μας δεν είναι πρόβατα, έχουν νου, άποψη και κρίση.
Με αίσθημα ευθύνης τους καλούμε να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να επιλέξουν ποιο είναι το ΚΑΛΟ για το τόπο μας. Να ψηφίσουν έχοντας υπόψη:

-Την ψήφο της πρώτης Κυριακής για αλλαγή πολιτικής συμπεριφοράς σε ποσοστό πάνω από 75% .
-Την ισότιμη αντιμετώπιση των δημοτών και των φορέων από το Δήμαρχο, ανεξάρτητα αν τον ψήφισαν ή όχι.
-Τη δυνατότητα σύνθεσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της απλής αναλογικής, από το Δήμαρχο.
-Την απόρριψη του δημαρχοκεντρικού συστήματος
-Να μη συνεχιστεί για άλλα 4 χρόνια η απραξία έργου της προηγούμενης πενταετίας.

Και βέβαια ευχόμαστε και ελπίζουμε ο νέος Δήμαρχος, όποιος και να είναι, να μην ομιλεί για «σαβούρα» και «βαρίδια» στο Δήμο, γιατί ο Κορινθιακός Λαός με τη ψήφο του όρισε ρυθμιστή στη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου τη παράταξη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

-O συνδυασμός μας καλεί όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν, την Κυριακή να δώσουν το παρόν στις κάλπες. Ο αγώνας μας για μια καλύτερη πόλη, για ανθρώπινες συμπεριφορές, για αλληλεγγύη στους αδύναμους, για οργάνωση, για σχεδιασμό, τώρα ξεκινάει.