Πε. Μαρ 28th, 2024

ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΟΣΑΚ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σχετικά με τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών του Δήμου Κορινθίων για την άρδευση των καλλιεργειών τους δηλώνουμε:

Είμαστε δίπλα στους δοκιμαζόμενους αγρότες σε ένα από τα πιο καίρια ζητήματα που τους απασχολούν αυτήν την περίοδο, αυτό της άρδευσης.

Είμαστε αντίθετοι στον τρόπο που οι αρμόδιοι θεσμικά μεταχειρίζονται τους αγρότες μας.

Είμαστε αντίθετοι στον άδικο τρόπο διαχείρισης των υδάτων επ’ ωφελεία μόνο συγκεκριμένης περιοχής της Κορινθίας.

Είμαστε αντίθετοι στον τρόπο λειτουργίας του Α.Ο.Σ.Α.Κ. αλλά και στην ανάγκη ύπαρξης του και ζητάμε την αντικατάσταση του από ένα σύγχρονο φορέα διαχείρισης των υδάτινων πόρων.

Έχουμε σχέδιο για τους αγρότες μας και θα το εφαρμόσουμε πλήρως, καθόσον πιστεύουμε ότι η πρωτογενής παραγωγή είναι η μεγαλύτερη διέξοδος προς την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής.

Φίλοι αγρότες

Δεν θα μας δείτε να βγάζουμε ανούσιες φωτογραφίες μαζί σας και να δίνουμε συνεντεύξεις έτσι απλά για να σας «ρίξουμε στάχτη στα μάτια».

Είμαστε μαζί σας στα χωράφια και με τα στελέχη μας επεξεργαζόμαστε συνεχώς προτάσεις που είναι εφαρμόσιμες και θα δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα.

Και το 2023 σαν νέα Δημοτική αρχή, αυτές τις προτάσεις, θα τις εφαρμόσουμε χωρίς να μας εμποδίσουν κόμματα, ή κάθε είδους συμφέροντα.

Γιατί

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!

                     ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
                           ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

                  ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ