Πα. Απρ 19th, 2024

Στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Ψυχιατρικής δομής Τρίπολης η υφ. Υγείας Ζωή Ράπτη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επίσκεψη στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Ψυχιατρικής δομής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ”Η Ευαγγελίστρια”, πραγματοποίησε η υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα Ψυχικής υγείας, Ζωή Ράπτη.Με αφορμή την τελετή της διοικητικής παράδοσης – παραλαβής της σύγχρονης – πρότυπης αυτής δομής, η υφυπουργός βρέθηκε στην Τρίπολη και στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου και ενημερώθηκε για το σημαντικό αυτό έργο, ενώ είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε όλες τις πτέρυγές του.

Η υφυπουργός ενημερώθηκε και για κάποιες άλλες παρεμβάσεις – στελεχώσεις που σχεδιάζεται να γίνουν.

Παρουσία της διοίκησης του Νοσοκομείου, των υπευθύνων της Ψυχιατρικής Μονάδας, του προέδρου των Κτιριακών Υποδομών, Τίμου Κατσίπου, εκπροσώπων του Υπουργείου Υγείας, γιατρών και λοιπών εργαζομένων της συγκεκριμένης δομής, η υφυπουργός Υγείας, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της, έκανε την εξής δήλωση:

“Παραλάβαμε την Ψυχιατρική αυτή Κλινική. Έχουμε νέες κλίνες για ενήλικες και παιδιά. Θέλουμε το καλύτερο για τις υπηρεσίες της ψυχικής υγείας. Παράλληλα, παραλάβαμε και χώρους αναψυχής για τα παιδιά και τους ενήλικες. Η δομή, είναι πολύ σημαντική, αφού θα εξυπηρετεί ΟΛΗ την Πελοπόννησο – πλην της Πάτρας – και τα νησιά της Υγειονομικής Περιφέρειας. Συγχαίρω τη διοίκηση του Νοσοκομείου, τις Κτιριακές Υποδομές και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για το άρτιο και σύγχρονο αυτό έργο. Θέλουμε τη συνεργασία με όλους τους φορείς, ώστε να προχωρήσουν και άλλα έργα που σχεδιάζουμε”.

Ο Αναστάσιος Τζανής, πρόεδρος της διοίκησης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, παίρνοντας τον λόγο, δήλωσε τα εξής:

“Απαιτήθηκαν άλλες 319.000 ευρώ, περίπου, για να ολοκληρωθεί το έργο αυτό. Τα χρήματα δόθηκαν απ’ το Υπουργείο Υγείας και το ευχαριστούμε. Σε συνδυασμό με την παρέμβαση των Κτιριακών Υποδομών, φτάσαμε στο σημερινό γεγονός της διοικητικής παραλαβής της δομής. Από αύριο, όλο αυτό το Ψυχιατρικό Τμήμα, θα μπορεί να εξυπηρετεί ΟΛΗ την Πελοπόννησο”.

φωτο: Σταύρος Ζορμπαλάς . ert.gr