Πα. Μαρ 29th, 2024

Στο Σοφικό συνεχίστηκαν σήμερα οι ασφαλτοστρώσεις – Ξεκινούν μετά το Πάσχα σε Άσσο – Λέχαιο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο Σοφικό συνεχίστηκαν σήμερα οι ασφαλτοστρώσεις – Ξεκινούν μετά το Πάσχα σε Άσσο – Λέχαιο

Στην Δημοτική Ενότητα Σολυγείας συνεχίστηκαν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συγκεκριμένα σε σημεία του Σοφικού τα οποία έχρηζαν παρέμβασης ώστε οι πολίτες να μετακινούνται άνετα και με ασφάλεια. 

«Το Σοφικό και η Σολυγεία είναι μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους την οποίαν οφείλουμε να φροντίσουμε και να αναδείξουμε επιτυγχάνοντας την αύξηση στην επισκεψιμότητά της» σημείωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ευρισκόμενος το πρωί στο σημείο συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γρηγόρη Ρωτίδη. 

Έχουν προηγηθεί έργα σε Σαρωνικό και Τενέα ενώ αμέσως μετά τις ημέρες του Πάσχα θα ξεκινήσουν  παρεμβάσεις και στην Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου. Οι ασφαλτοστρώσεις στην εν λόγω περιοχή δεν μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα αφού πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες που εκτελούνται από την υπηρεσία ύδρευσης και την ΔΕΗ.  
Η βελτίωση των υποδομών και η αποκατάσταση των δικτύων σε όλο το εύρος του δήμου Κορινθίων αποτελεί για την δημοτική αρχή προτεραιότητα. Ο Δήμαρχος επανέλαβε την δέσμευσή του πως κάθε χρόνο, σε κάθε χωριό του δήμου Κορινθίων θα πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις 2 χιλιομέτρων.