Πε. Μαρ 28th, 2024

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΜΑ «ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ ΣΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με αφορμή την επερχόμενη Εορτή του Πάσχα η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε», για πολλοστή φορά καθίσταται αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια, που καταβάλλει η Ι. Μητρόπολή μας, αποστέλλοντας το πρωί της Παρασκευής 23 Απριλίου 2021, «κουτιά αγάπης» με πεντακόσια πενήντα κιλά (550 κιλά) νωπού κρέατος και χίλια οχτακόσια κιλά (1800 κιλά) τροφίμων μακράς διαρκείας, για την άμεση κάλυψη των αναγκών των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ». 

Με την ίδια φιλάγαθη προαίρεση για προσφορά προσήλθαν και οι Κορίνθιοι Επιχειρηματίες κ. Παναγιώτης και Δημήτριος Ραψωματιώτης, με τις οικογένειές τους, σήμερα Μ. Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021, στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», προσφέροντας 990 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας και συνεισφέροντας σημαντικά στην φιλανθρωπική μας προσπάθεια. 

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ παραλαμβάνοντας τις γενναιόδωρες αυτές προσφορές από τους διανομείς της Εταιρίας «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» και την οικογένεια Ραψωματιώτη, μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου για «Καλή Ανάσταση» και τους ευχαρίστησε θερμά για την συνεχή και έμπρακτη στήριξη τους στο έργο της Ι. Μητροπόλεώς μας, ευελπιστώντας η πράξη τους να βρει και άλλους μιμητές και ευχόμενος την ευλογία του Θεού, υγεία στις οικογένειες τους και «Καλή Ανάσταση»!