Τε. Απρ 24th, 2024

Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου στον ήρωα – αστυνομικό της Αλεξανδρούπολης (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου μας για τον αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας, αλλά και την αποκλειστική δήλωση του στη σελίδα apocalypto , ο Υπουργός κ. Θεοδωρικάκος θέλησε να συναντήσει τον κ. Γκιουμουσίδη και να τον συγχαρεί για την σπουδαία πράξη του.

Συνάντηση με τον ήρωα αστυνομικό Παύλο Γκιουμουσίδη που έσωσε τη ζωή μιας νεαρής γυναίκα, η οποία έπεσε στη θάλασσα μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη, είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον ΈΒρο.

Η συζήτησή τους έγινε σε θερμό κλίμα, με τον αστυνομικό που υπηρετεί στο Α.Τ Φερών να του περιγράφει το περιστατικό, καθώς το πώς κατόρθωσε να διασώσει την κοπέλα , η οποία βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένη εντός της θάλασσας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος του εξέφρασε τον θαυμασμό του και του έδωσε θερμά συγχαρητήρια

Σε σύντομη δήλωση του στη σελίδα apocalypto, ο κ. Γκιουμουσίδης δήλωσε:
” Έκανα ως άνθρωπος το καθήκον μου και έπειτα ως αστυνομικός. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, μου αρκεί που όλα πήγαν καλά!”

Με αυτά τα λόγια ο 38χρονος αποδεικνύει, ότι το αίσθημα ευθύνης που διακατέχει τους Έλληνες αστυνομικούς στη διασφάλιση της ζωής είναι μεγάλο, προσφέροντας καθημερινά τα μέγιστα προς τους συμπολίτες μας.