Πε. Μαρ 28th, 2024

Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για την υπόθεση των ναρκωτικών στη Βελίνα Κορινθίας (φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που αφορούσε τη σύλληψη ενός ατόμου για ναρκωτικά (εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης) στην Κορινθία και την κατάσχεση -371- δενδρυλλίων κάνναβης και πάνω από πέντε κιλών κάνναβης, συμπληρωματικά, συνελήφθη ένα ακόμη άτομο, που αναζητούνταν.
Πρόκειται για τον 59χρονο ημεδαπό, που αναζητούνταν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -371- δενδρύλλια κάνναβης και πάνω από -5- κιλά κάνναβης.

Συνελήφθη, προχθές (9.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 59χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, προχθές (9.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα του 59χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν υπολείμματα κάνναβης.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία που χρησιμοποιούσε ο ανωτέρω, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-371- δενδρύλλια κάνναβης, καλλιεργούμενα σε γλάστρες, ύψους έως ένα (1) μέτρου περίπου,
ποσότητα κάνναβης, κλώνων και φύλλων κάνναβης, συνολικού βάρους -5.237- γραμμαρίων και
εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (ηλεκτρικοί μηχανισμοί εξαερισμού-θέρμανσης, λάμπες, ανεμιστήρες κ.α.).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.