Πε. Απρ 25th, 2024

Σύμβαση 1,1 εκ ευρώ για το έργο βελτίωσης και συντήρησης των επαρχιακών δρόμων Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα – Καρυά και Ξυλόκαστρο – Ζεμενό

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εργολαβική σύμβαση αντικειμένου 1.100.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η εν λόγω σύμβαση αφορά το έργο βελτίωσης και συντήρησης των επαρχιακών δρόμων Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα – Καρυά και Ξυλόκαστρο – Ζεμενό, στην Π.Ε. Κορινθίας, με προθεσμία ολοκλήρωσης 12 μήνες από την ανάρτηση της σύμβασης στο ΚΗΜΔΗΣ (Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων)

Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιώτη Νίκα παρουσία του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη κ.Αναστάσιου Γκιολή η σύμβαση του έργου « Βελτίωση και συντήρηση επαρχιακών δρόμων Ξυλοκάστρου-Τρικάλων-Καρυάς και Ξυλοκάστρου-Ζεμενού, με 12 μήνες προθεσμία ολοκλήρωσης.Ένα έργο το οποίο είχε επανειλημμένως εξαγγελθεί στον παρελθόν και το οποίο περίμεναν για χρόνια οι συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου μας περνά επιτέλους σε φάση υλοποίησης. Η αρμονική συνεργασία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ του Δήμου μας και της Περιφέρειας, αποδίδει σε μικρό χρονικό διάστημα ορατά αποτελέσματα( αρδευτικό δίκτυο Μάννας, αποκατάσταση δρόμου προς Καρυά, ποδοσφαιρικό γήπεδο Ροζενών κ.α). Επόμενος μεγάλος στόχος αποτελεί για όλους μας η βελτίωση της οδικής σύνδεσης των Τρικάλων και της Καρυάς με την ορεινή Ευρωστίνη δημιουργώντας μια ενιαία εντυπωσιακή ορεινή διαδρομή σε όλο το εύρος του Δήμου μας.