Σα. Απρ 20th, 2024

Σ. Βαλυράκης: Σοκ με τα νέα στοιχεία – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής και δευτέρου προσώπου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα οποία απομακρύνουν το ενδεχόμενο ο θάνατος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη στα νερά του Ευβοϊκού να οφείλεται σε ατύχημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που προκύπτουν από μαρτυρίες, ο 78χρονος Σήφης Βαλυράκης, δεινός κολυμβητής και ψαροντουφεκάς λίγο πριν βρεθεί στην θάλασσα από το φουσκωτό του είχε δεχθεί παρενόχληση από άλλο σκάφος. Και μάλιστα επαγγελματικό αλιευτικό.

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν το άλλο σκάφος να κάνει κύκλους γύρω από το μικρό φουσκωτό του πρώην υπουργού προκαλώντας κυματισμό και ίσως αυτή να ήταν η αιτία που βρέθηκε στο νερό.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανόν ο πρώην υπουργός να μην τραυματίσθηκε από την προπέλα του δικού του σκάφους, τραυματισμός που σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που σας παρουσίασε νωρίτερα το newsit.gr αποδείχθηκε μοιραίος. 

Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr το άλλο σκάφος το οποίο εμπλέκεται στο συμβάν που οδήγησε στον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, είδε το φουσκωτό να απομακρύνεται χωρίς να υπάρχει κανείς επάνω αλλά δεν αντέδρασε. 

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι από ποια προπέλα τελικά τραυματίσθηκε θανάσιμα ο πρώην υπουργός και αν ήταν σε γνώση του ή των επιβαινόντων στο άλλο σκάφος τι είχε συμβεί μετά την πτώση του στην θάλασσα.

Οι αποκαλύψεις αυτές ανατρέπουν πλήρως την υπόθεση που είχε αποδοθεί σε ατύχημα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα 

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα «είδε» ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς κατά τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στον πρώην υπουργό, Σήφη Βαλυράκη.

Στην ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι ο κ. Καλογριάς τόνισε στο newsit.gr ότι με τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο Σήφης Βαλυράκης δεν είχε καμία τύχη να ζήσει καθώς από το χτύπημα της προπέλας έφερε και βαθύ τραύμα στο λαιμό, στην αριστερή πλάγια τραχηλική χώρα.

Ωστόσο, όπως είπε, ανιχνεύτηκε νερό στους πνεύμονές του, καθώς δεν είχε καταλήξει ακόμη από τα βαριά χτυπήματα.

Ο άτυχος πρώην υπουργός που ήταν δεινός ψαροντουφεκάς φέρει μικρό τραύμα στο δείκτη και τον αντίχειρα του αριστερού του χεριού.