Τε. Απρ 24th, 2024

Τέσσερις συλλήψεις για παραβατικές πράξεις στο Βραχάτι και Κόρινθο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνελήφθη, χθες (24.2.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 47χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι, με μήκος λάμας -12- εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

-Συνελήφθη, χθες (24.2.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (23.2.2020) το βράδυ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει -1- μετασχηματιστή της ΔΕΗ, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, διότι έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

-Συνελήφθησαν, χθες (24.2.2020) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) Κορίνθου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -13- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.