Πα. Απρ 19th, 2024

Τίρανα: Οδηγός σκόρπισε τον τρόμο σε πλατεία – Τον σταμάτησε άνδρας που πήδηξε μέσα από το παράθυρο! (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με ένα εντυπωσιακό άλμα μέσα στο ανοιχτό παράθυρο ενός αυτοκινήτου που τα προηγούμενα λεπτά είχε σκορπίσει τον τρόπο σε μεγάλη πλατεία των Τιράνων κατάφερε ένας άνδρας να σταματήσει τον εκτός ελέγχου οδηγό του, ο οποίος έκανε επικίνδυνους ελιγμούς απειλώντας τη ζωή των περαστικών.

Σύμφωνα με την Guardian η σκηνή εκτυλίχθηκε εχθές στην πλατεία Skanderbeg (που φέρει το όνομα του ήρωα της Αλβανίας Σκεντέρμπεη ή Γεωργίου Καστριώτη) και καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο, το πλαίσιο της κάλυψης των γενικών εκλογών που διενεργούνταν στη χώρα.



Στα κλιπ που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε ένα αμάξι να κάνει κύκλους με την όπισθεν στην πεζοδρομημένη πλατεία, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία εμβολιασμού στην αλβανική πρωτεύουσα. Αρκετά άτομα εμφανίζονται να προσπαθούν να σταματήσουν τον οδηγό, επιχειρώντας να τον τραβήξουν έξω από την ανοιχτή πόρτα του κινούμενου οχήματος. Λίγες στιγμές αργότερα η πόρτα κλείνει ενώ το αμάξι συνεχίζει να κάνει κύκλους εκτός ελέγχου, μέχρι που ένας άνδρας πηδάει με τα πόδια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο και το σταματά.

Σύμφωνα με το βρετανικό site, η τοπική αστυνομία δήλωσε στο Reuters ότι ο 32χρονος οδηγός είχε προηγουμένως προκαλέσει συγκρούσεις με άλλα τρία αμάξια σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Πιστεύεται μάλιστα ότι οδηγούσε υπό την επήρρεια ναρκωτικών, όπως μετέδωσε το BBC επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας.

Πηγή: protothema.gr