Πα. Μαρ 29th, 2024

Τατούλης: «Πλήγμα για την Αρκαδία η έξοδος Βλάση – Κοντοζαμάνη από την Κυβέρνηση» – Για πολιτική … γέφυρα μίλησε ο Πέτρος όταν ρωτήθηκε για τον πρώην Υφυπουργό! (vd)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Χαμηλοί τόνοι επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα ανάμεσα σε Κώστα Βλάση και Πέτρο Τατούλη, δύο πρόσωπα τα οποία έχουν συγκρουστεί σφοδρά κατά διαστήματα.

Για τους λόγους που επικρατεί αυτή η διαφαινόμενη πολιτική εκεχειρία  ρωτήθηκε ο Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Επί της ουσίας» του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Ουσιαστικά, ο κ. Τατούλης επιβεβαίωσε ότι τα δεδομένα δεν είναι ίδια με το πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα σε σχετικό ερώτημα για το αν υπάρχει περίπτωση να στηριχθεί στις επόμενες περιφερειακές εκλογές από τον κ. Βλάση, δεν θέλησε να το διαψεύσει ή να το απορρίψει… «Αυτό δεν είναι ερώτημα προς εμένα. Τα πάντα είναι σε κίνηση».

Ειδικότερα, ο πρώην Περιφερειάρχης είπε για τον πρόσφατο ανασχηματισμό τόνισε ότι αποτελεί πλήγμα για την Αρκαδία η έξοδος του Κώστα Βλάση και του Βασίλη Κοντοζαμάνη, ενώ στη συνέχεια είπε: «Στην Πολιτική υπάρχει σύγκρουση, υπάρχει κι ένα κεκτημένο από την πλευρά μου, που λέγεται πολιτική γέφυρα. Η γέφυρα δεν είναι ένα πράγμα άυλο που μπαίνει σε μια περιοχή για να συνδέσει κάτι, είναι μια άποψη».

www.kalimera-arkadia.gr

Θυμηθείτε τι έλεγαν και δείτε τι λένε, και τώρα ρίχνει γέφυρες προς τον Κώστα Βλάση… Είναι μακρά νυχτωμένοι.