Πα. Μαρ 29th, 2024

Τα πάντα για τον αγώνα ΑΕΚ Τρίπολης – Κόρινθος 06: 1-1

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε ένα συναρπαστικό παιγνιδι που διεξήχθη στη Τρίπολη,η τοπική ΑΕΚ και η Κορινθος 06 αναδείχθηκαν ισοπαλες 1-1. Όμως το αποτέλεσμα αυτό πληγωσε την Κόρινθο στην απελπιδα προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι ελπίδες είναι πλέον μαθηματικες, εκτός και αν γίνει κάποιο  …θαύμα και μέχρι τη λήξη των μεταγραφών ενισχυθεί η ομάδα. Το παιγνιδι χαραχτηριζεται από δύο χαμένα πεναλντι, ένα για κάθε ομάδα και τέσσερα δοκάρια, τρία για τους γηπεδούχους και ένα στη περίπτωση που στο 39′ ο Παπανικολάου κέρδισε πεναλντι, αλλά ο Φίλης,που ανέλαβε την εκτέλεση του,  έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μπροκακη. Για τους Αρκαδες δύο σουτ στα δοκαρια του πολύ καλού Καρατζαογλου είχε ο Κολλιοπουλος  (77′ & 79′), ενώ στο 20′ και ο Αρδαμης πάλι το σουτ που επεχειρησε είχε την ίδια τύχη. Στο 80′ ο ιδιος παικτης δεν μπορεσε να νικησει τον Καρατζαογλου από την άσπρη βούλα ,αφού σε εκτελεση πεναλντι που κέρδισε ο Ανδριανος απεκρουσε ο τερματοφυλακας των φιλοξενουμενων  Και φτάσαμε στο 83′ οταν ο Πετρόπουλος έγραψε το 1-0 με την ελπιδα να δωσει την πρωτη νικη της ομαδας του στο πρωταθλημα, όμως η χρυσή αλλαγή του Πάτρα ο Τζαναβαρας στο 88’με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 85′ ο Μπαμπαι αντικρυσε την 2η κίτρινη -κόκκινη κάρτα του Διαιτητή του αγώνα κ.Κομπιλυρη,  (βοηθοί Καρβουνης -Μπουρικας, όλοι ΕΠΣ Μεσσηνίας ).

Δεν έχουμε τίποτε άλλο να προσθέσουμε για το παιγνιδι αφού όλα για την ομάδα μας είναι γνωστά και κινδυνευουμε να γίνουμε…γραφικοι να επαναλαμβανουμε τα ίδια και τα ίδια. Να ευχαριστήσουμε τον Βασίλη Κουβαλη, δημοσιογράφο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και της ΕΡΤ , που μας βοηθησε στο ρεπορτάζ αυτό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΑΕΚ ΤΡΊΠΟΛΗΣ :Μπροκακης, Πετρόπουλος, Καττης  (46′ Μπουζγας ), Καψης, Καιαφας, Μπακαμης, Κοντογιαννοπουλος, Αρδαμης, Ανδριανος, Κολλιοπουλος, Μπαλασης.       

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Καρατζαογλου, Παπουτσης, Φιλης, Λαρο, Κουιμελης, Κεφαλας, Κόκκινος, Μπαμπαι, Λεσση  (90′ Ρινα ), Παπανικολάου, Νικολοπουλος  (71′ Τζαναβαρας ). 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ