Πε. Απρ 25th, 2024

Τα Τρίκαλα επικράτησαν 1-0 της Καλαμάτας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με το γκολ-πέναλτι του Ριζογιάννη στις καθυστερήσεις πήρε ο ΑΟ Τρίκαλα τη νίκη στην Καλαμάτα, αλλά μετά το τέλος του αγώνα επικράτησε ένταση. Μόλις ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, οι γηπεδούχοι, παίκτες και παράγοντες, έπεσαν πάνω στον διαιτητή της αναμέτρησης Φώτη Ντάουλα που καταλόγισε το πέναλτι.

Την τέταρτη νίκη μακριά από την έδρα τους πέτυχαν τα Τρίκαλα, που πέρασαν νικηφόρα από την Καλαμάτα, με γκολ- «μαχαιριά» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς από τους γηπεδούχους και μόλις στο 1΄ έφτασαν κοντά στο 1-0, με το γυριστό που επιχείρησε ο Σταματής να περνά λίγο πάνω από την εστία της Καλαμάτας.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την υπεροχή των Τρικάλων, οι φάσεις ήταν ακόμα λιγότερες. Οι φιλοξενούμενοι, προσπαθούσαν να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να δημιουργούν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Όλα αυτά μέχρι το 94′, όταν ο Καντούτσης ανέτρεψε τον Σταματή μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ριζογιάννης σε… νεκρό χρόνο ευστόχησε για το 0-1, δίνοντας και τη νίκη στην ομάδα του.

Με το «διπλό» αυτό οι φιλοξενούμενοι, ό,τι και να γίνει, θα παραμείνουν και για αυτή την αγωνιστική στην πρώτη θέση. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν χαμηλά στην βαθμολογία, τρεις μέρες μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάντος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Μπάμπης, Βουκμίροβιτς

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης, Νιάρος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Σταματής, Λώττας, Πελάεθ.

Δείτε το βίντεο του αγώνα.