Τρ. Αυγ 27th, 2024

Τους τα ”έψαλε” η Μαριλένα Σούκουλη για το Φράγμα Ασωπού – «Έχει γίνει ένα σύγχρονο “Γιοφύρι της Άρτας. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση δεν είναι πλέον αποδεχτή» (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τους τα ”έψαλε” κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, η Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη (Βουλευτής Κορινθίας ΝΔ) για το Φράγμα Ασωπού, ένα έργο ”ανάσα” για την Κορινθία, που δεν έχει ολοκληρωθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Ακολουθεί η τοποθέτησή της:

”Το Φράγμα του Ασωπού αποτελεί υπαρξιακής σημασίας έργο για την Κορινθία μας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει ένα σύγχρονο “Γιοφύρι της Άρτας” που ολημερίς το χτίζουμε και ποτέ δεν τελειώνει. Ζήτησα, χωρίς μισόλογα, με την θεσμική μου ιδιότητα από την ηγεσία του Υπουργείου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, να ξεπεραστούν τα τεχνικά εμπόδια και επιτέλους να ολοκληρωθεί το έργο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, το πρόβλημα είναι τεράστιο και εάν χρειαστεί πρέπει να εξεταστούν και άλλες ενδιάμεσες λύσεις. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση δεν είναι πλέον αποδεχτή. Αποδέχομαι την δημόσια “Συγνώμη” των δύο Υπουργών για το θεσμικό ατόπημα τους απέναντι στο πρόσωπο μου στο θέμα της υπογραφής της σύμβασης της μελέτης των δικτύων, για τα οποία τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε και εμείς όπως και άλλοι αρμόδιοι από προηγούμενες κυβερνήσεις. Κοιτάμε μπροστά και περιμένουμε αποτελεσματικές λύσεις. Σήμερα, όχι Αύριο.”