Πα. Απρ 19th, 2024

Του ¨Δώρο¨ του Ηλία Αστερή στους συναδέλφους του Αστυνομικούς (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένα άλμπουμ με φωτογραφικό υλικό από την ποδοσφαιρική διαδρομή της Αστυνομίας Κορινθίας από 1999 εως το 2002 που ήταν ιδρυτής της παρέδωσε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ηλίας Αστερής στον Πρόεδρο κ. Χρήστο Βλαχοπάνο και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας με την ευκαιρία του Φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ των Ενωσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας – Αρκαδίας στο ΘΩΔΕΙΟ στάδιο Λουτρακίου την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 και τα χρήματα θα δοθούν για την ενίσχυση του Σωματείου «ΦΑΣΜΑ» γονέων παιδιών με αυτισμό & Asperger Κορίνθιας.

Βέβαια ευχαρίστησε και τον Διευθυντή Αστυνομίας Κορινθίας κ. Μπάμπη Τετράδη για την άδεια που του έδωσε να σφυρίξει την έναρξη του τόσο σημαντικού φιλικού αγώνα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. Χρήστος Βλαχοπάνος ιδιαίτερα συγκινημένος παρέλαβε το βιβλίο με την ιστορία της Κορινθιακής Αστυνομίας με ιδιαίτερη τιμή όπως είπε, αφού έχει διατελεί πρόεδρος και στις 2 ιδιότητες του κ. Αστερή και Πρόεδρος των Διαιτητών αλλά και πρόεδρος των Αστυνομικών λέγοντάς πως όταν συνταξιοδοτεί να ξέρει πως θα είναι πάντα στις καρδιές των Αστυνομικών και των Διαιτητών .