Πε. Απρ 25th, 2024

Το Δ.Σ. του Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου ευχαριστεί τον Χρίστο Δήμα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης και βουλευτή του Νομού μας, Χρίστο Δήμα απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου.
Τα τελευταία χρόνια το Μουσείο αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα που σχετίζονταν με τη νομική του υπόσταση και συνακόλουθες επιπτώσεις στο προσωπικό του Μουσείου αλλά και στη γενικότερη λειτουργία του. Ο Χρίστος Δήμας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα, ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά κολλήματα και πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο οριστικά επιλύονται όλα αυτά τα ζητήματα.
Στην ευχαριστήρια επιστολή της προς τον υφυπουργό Χρίστο Δήμα η Διευθύντρια του Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, Αρχαιολόγος κ. Μαρία Μέξια, καταλήγει «…Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διευθύντρια και το προσωπικό του Μουσείου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες τόσο προς εσάς προσωπικά όσο και προς το προσωπικό του γραφείου σας, το οποίο με ευγένεια και προθυμία ανταποκρίθηκε σε κάθε αίτημά μας. Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι η επόμενη συνεργασία μας θα είναι επίσης άριστη και αποδοτική».