Τε. Απρ 24th, 2024

Το μέλλον των Καρυάτιδων στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Προ ημερών, οι παίκτριες των Ακαδημιών μαζί με τον προπονητή τους και υπεύθυνο των «φυτωρίων», κο Νείλο Καρρά, συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου, που διοργανώθηκε στο υπερσύγχρονο και φιλόξενο, Sports Camp Loutraki.
Οι παίκτριές μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν αντίπαλες με αθλητικά κολλέγια του εξωτερικού, και συγκεκριμένα από Ντουμπάι και Λίβανο, με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο, να γνωρίζουν ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και αντίληψης του παιχνιδιού, να έρθουν σε επαφή με παιδιά με διαφορετική κουλτούρα και να επικοινωνήσουν στην πλέον γνωστή γλώσσα, αυτή του ποδοσφαίρου.
Μετά το τέλος του τουρνουά, έπειτα από ανταλλαγή απόψεων περί ποδοσφαίρου, οργάνωσης και τακτικής, υπήρχε και ανταλλαγή δώρων, με τον προπονητή μας να δίνει αναμνηστικά λάβαρα των Καρυάτιδων στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
Η διοίκηση, οι μικρές παίκτριες και ο προπονητής μας, κος Νείλος Καρράς, ευχαριστούν θερμά το Sports Camp Loutraki για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση του τουρνουά και ευελπιστούμε σε επόμενα τουρνουά και επόμενη πρόσκληση για συμμετοχή των Καρυάτιδων, μιας και οι μικρές παίκτριες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες από τη διοργάνωση και τις εμπειρίες που αποκόμισαν.